Professionele administratie voor bedrijven en particulieren in de regio Vierakker

Neem contact op

Bij Pennekamp Administratieve Dienstverlening uit Vierakker kun je terecht voor professionele en betrouwbare administratieve dienstverlening, van ondernemersadvies en startersbegeleiding tot aan het outsourcen van jouw volledige bedrijfs- en loonadministratie. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak.

Ondernemersadvies

Wil je investeren in uitbreidingen of in een andere rechtsvorm? Laten we dan eerst eens met elkaar om de tafel gaan zitten. Wij kunnen je adviseren over financiering, de valkuilen van bepaalde rechtspersonen of de juiste tijdstippen om een verandering door te voeren. Desnoods samen met (fiscaal) juristen en andere specialisten.

Debiteurenbeheer

Het kan jou ook overkomen: sommige klanten betalen niet op tijd. Je wilt het liefst zo min mogelijk wanbetalers. Dat heeft namelijk financiële gevolgen voor je bedrijf en het is erg slecht voor je humeur.


Natuurlijk heb je je klanten vooraf gecheckt bij de KvK, een handelsinformatiebureau of bij collega’s maar ook dan kan het fout gaan.


Zorg dat je bovenop de betalingstermijn zit. Niet op tijd betaald, dan direct een herinnering versturen, of nog beter; bel de klant.


Op die manier weet je bijna zeker dat je jouw geld de volgende keer wel op tijd krijgt.

Jaarrekeningen

De jaarrekening van je onderneming geeft inzicht in je bezittingen, schulden en geeft het resultaat aan van een boekjaar. Deze gegevens zijn van belang voor een goed inzicht in je onderneming en is noodzakelijk voor financieringen en de aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting.

 

Voor een goed inzicht in het resultaat van de onderneming kan het van belang zijn om per halfjaar of per kwartaal tussentijdse cijfers op te stellen. Dat hoeft natuurlijk niet voor elk bedrijf maar het kan zijn dat jouw bank er prijs op stelt.


Wij zorgen voor een overzichtelijke en sluitende jaarrekening die correct de stand van zaken weergeeft.

Startersbegeleiding

Ben je net gestart als ondernemer? Weet je niet hoe je de administratie moet inrichten? Je kunt het natuurlijk zelf gaan doen, maar je zult niet de eerste zijn die erachter komt dat een goede ondernemer niet noodzakelijkerwijs ook een goede boekhouder is. Is dat het geval, besteed je administratie dan vanaf het begin uit aan ons. Wij bieden een oplossing op maat die precies bij jou en je bedrijf past, en… je weet dat je aan alle eisen van de belastingdienst voldoet.


Dat geldt voor alle ondernemingsbelastingen, maar ook voor jouw inkomstenbelasting.

Bedrijfsadministratie

Zie je er elke keer weer tegenop om je administratie te doen? Conflicteert het te veel met je vrije tijd, vind je het niet leuk of belangrijker; ben je er gewoon niet goed in? Doe als veel van onze klanten en besteed je administratie aan ons uit.


Wij kunnen je volledige administratie uit handen nemen zodat je je tijd aan leukere dingen kunt besteden terwijl je zeker weet dat het goed gedaan wordt.

Belastingaangifte omzetbelasting

Is het weer tijd voor de aangifte van de omzetbelasting? Zie je door de bomen het bos niet meer? Heb je echt geen tijd of geen idee waar en hoe je moet beginnen? Wij nemen alles van je over, zorgen voor een sluitende aangifte en – ook belangrijk – op tijd!

Salarisadministratie

Indien je personeel hebt, of directeur van je eigen bv bent, moet er elke maand loonbelasting aangegeven worden. Wij regelen de aangifte en je krijgt op tijd van ons een opgave van wat je aan je personeel moet uitbetalen en welk bedrag je aan de belastingdienst moet overmaken. Natuurlijk houden wij rekening met alle regels en passen we die aan op het moment dat de overheid dat van je verwacht. Het personeel krijgt een uitgebreid overzicht per periode.

Administratieve hulp inzetten in de regio Vierakker? Bel vandaag nog met Pennekamp Administratieve Dienstverlening via 06 - 216 61 854.

Neem contact op